MODE & INREDNING

Skräddarsydda lösningar och service i toppklass.

LARMBÅGAR

För Mode- & Inredningsbranschen rekommenderas antingen AM eller RF larmbågar. AM tekniken fungerar bra ihop med produkter som innehåller metall, något som kan orsaka problem om man använder sig av RF-tekniken. Har man en ”shop-in-shop” kan det vara ett bra val att kombinera teknikerna.

Gateway tillverkar många olika varianter av larmbågar. Vilken du ska välja beror till stor del på storleken på din affär, hur många entréer du har samt vilka typer av varor du planerar att larma. AM bågarna går dessutom att kombinera med MDG (metalldetektion) t.ex. för att upptäcka om någon kommer in i butiken med en folierad väska.

Läs mer om våra AM bågar här>>

Läs mer om våra RF bågar här>>

”Kundservicen är oerhört bra,

det är få leverantörer i branschen

där samarbetet löper så smidigt

som med Gateway.”

 

-Linus Sandgren, Koncernsäkerhetschef, Clas Ohlson

StoreAssist

StoreAssist är en egenutvecklad produkt som Gateway tagit fram speciellt för modeindustrin. StoreAssist har flera olika syften:

  • Öka försäljningen
  • Öka effektiviteten i provrummen
  • Öka servicegraden i provrummen
  • Förebygga stölder i provrummen

En diskret sensor monteras i  provrummet och känner av om rummet används. Detta registreras och visas på en monitor som med fördel placeras vid ingången till provrumsområdet så att personal och kunder tydligt ser vilka provrum som är upptagna respektive lediga. Man kan även integrera denna funktion med surfplattor eller smarta klockor för att ha koll när man är på språng.

Notiser skickas efter era önskemål t.ex. när ett provrum varit upptaget en längre period för att personalen ska ha möjlighet att stämma av läget och förebygga stölder.

StoreAssist är också möjlig att integrera med en assistans-knapp där kunder kan trycka vid behov av hjälp. Denna funktion är speciellt bra för high-end butiker där man vill ha en hög servicegrad eller underklädesbutiker där kunder kan ha svårt att lämna provrummet om storleken är fel.

Själva sensorn går att skräddarsy designmässigt för att matcha ditt varumärke och din miljö.

KAMERASYSTEM

Säkra upp din butik och ta till vara på värdefull information.

Kameror har idag så mycket mer att erbjuda än bara övervakning. Förutom att de filmar din lokal så finns det integrerade funktioner som kan ge dig insikter att jobba vidare med. Kundanalyser som heatmapping och kundräkning hjälper dig att förstå dina kunders rörelsemönster och vilka tider på dygnet/veckan/året som de är mest köpbenägna.

Idag finns en uppsjö av kundanalyser som kan göras med hjälp av övervakningskameror, missa inte möjligheten att tjäna pengar och effektivisera din verksamhet med hjälp av modern teknik.

Läs mer om våra övervakningslösningar här>>

Mest stöldbegärliga varor inom modebranschen

                       – Skor

                       – Accessoarer

                       – Sportkläder